Uren boeken

Eenvoudig uren boeken

Dat doe je zo: vul in waar je mee bezig bent en hoelang. Voor nog betere overzichten en een goede analyse van je uren selecteer je tijdens het boeken ook de klant en het project.

Wil je nog meer inzicht in verschillende soorten uren? Dan kun je tags toevoegen en factureerbare uren invoeren.

Het boeken van uren wijst zichzelf!


Koppeling boekhoudpakket

Je wilt de gewerkte uren natuurlijk factureren aan je klant. Via het Urenoverzicht stel je eenvoudig de urenlijst op voor de klant. Daarna kun je met een druk op de knop de factuur automatisch exporteren naar het boekhoudpakket Moneybird.

Urenwijs zet de factuur klaar, inclusief tarieven en omzetgroepen. Je hoeft hem alleen nog maar te controleren en op verzenden te drukken.

Lekker makkelijk!

SamenwerkenUniek!

Werk je vaak samen met andere zzp-ers of collega-bedrijven? Dan kun je makkelijker samenwerken door projecten met ze te delen. Dan heb je inzicht in elkaar uren voor dat specifieke project, maar je houd wel de rest van je urenadminitratie apart.

Zo hoef je geen uren meer over te typen en genereer je eenvoudig een totaaloverzicht voor je klant.


Overzichtelijke rapportage

Hoelang werk je aan een opdracht voor een klant en welke uren daarvan kun je daadwerkelijk factureren? Het overzicht geeft je duidelijk inzicht in deze uren, maar je kunt ook een een selectie maken per klant, project, activiteit en/of periode.

Je krijgt met het projectenoverzicht snel inzicht in de gewerkte en factureerbare uren door de tijd heen. Wil je meer details over een bepaalde periode, klik dan door voor details.

In een paar klikken genereer je een pdf die je als bijlage voor je factuur kunt gebruiken. Factureren doe je vervolgens gewoon met je eigen boekhoudpakket, maar wel met een goede urenverantwoording van Urenwijs. Nog makkelijker is het om de koppeling met het boekhoudpakket Moneybird te gebruiken.

Projectenoverzicht