Klanten en projecten

Beheer je klanten en projecten om te zien waaraan je je tijd besteedt.

Aan iedere klant kun je meerdere projecten hangen waarop je uren kunt boeken. Zo houd je inzicht in uren per project.

Heb je ook 'eigen' projecten? Maak dan een klant aan voor je eigen bedrijf en boek hierop je uren. Zo kun je ook zien welke tijd je besteedt aan administratie, acquisitie en research.

Eenvoudig uren boeken

Dat doe je zo: vul in waar je mee bezig bent en hoelang. Voor nog betere overzichten en een goede analyse van je uren selecteer je tijdens het boeken ook de klant en het project.

Wil je nog meer inzicht in verschillende soorten uren? Dan kun je tags toevoegen en factureerbare uren invoeren.

Het boeken van uren wijst zichzelf. Heb je toch nog vragen, stel ze gerust via e-mail.

Overzichtelijke rapportage

Hoelang werk je aan een opdracht voor een klant en welke uren daarvan kun je daadwerkelijk factureren? Het overzicht geeft je duidelijk inzicht in deze uren, maar je kunt ook een een selectie maken per klant, project en/of periode.

In een paar klikken genereer je een pdf die je als bijlage voor je factuur kunt gebruiken. Factureren doe je vervolgens gewoon met je eigen boekhoudpakket, maar wel met een goede urenverantwoording van Urenwijs.

Samenwerken

Met collega's in hetzelfde Urenwijsaccount deel je alle klanten en projecten. Iedereen kan zijn eigen uren boeken en rapportages maken met inzicht in elkaars uren.

Ook kun je makkelijk op samenwerken met derden door projecten met ze te delen. Dan heb je inzicht in elkaar uren voor dat specifieke project.